Laden Evenementen

Peter en Viggo gaan op zoek naar de ‘Heilige Graal van Vriendschap’. Met schitterende anekdotes, pijnlijke stiltes en nieuwe ontdekkingen weten zij het zeker: er gaat nog iets heel moois gebeuren!

Let op! Helaas is er een foutje in de programmering geslopen. De voorstelling van Heerschop & Waas vindt woensdag 12 oktober plaats en niet op vrijdag 14 oktober zoals abusievelijk op deze site en in het programmaboekje staat vermeld.

Heeft u via WSIB een kaartje gekocht voor deze voorstelling? Dan kunt u uiteraard met u gekochte ticket terecht bij de voorstelling van woensdag, aanvang 20.15 uur. De zaal is open vanaf 20.00 uur. U wordt  via de mail of telefonisch hierover geïnformeerd. Heeft u vragen? Mail naar [email protected] of neem contact op met Cool kunst en cultuur, 072 – 5347662.   Excuses voor het ongemak!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar