Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Leesliefhebbers opgelet! Begin oktober krijgen de deelnemers aan deze eenmalige leeskring het boek ‘De voddenkoningin’ van Saskia Goldschmidt te leen om dit op 23 oktober met anderen te bespreken onder leiding van Marian Visser, medewerker van Bibliotheek Kennemerwaard.

‘De voddenkoningin’ is het wervelende levensverhaal van Koko, die in de sixties en seventies vodden verzamelt, er vintagemode van maakt, en op het hoogtepunt van haar carrière alles weer verliest. De roman is ook het verhaal van voddenboeren die in groothandelaren veranderen, van hippies die zakenmensen worden en van liefdadigheid die omslaat in commercie. Sprookje en tragedie, portret van een ondernemende vrouw, verhaal van vriendschap, vertrouwen en economisch roofridderdom – met ‘De voddenkoningin’ laat Saskia Goldschmidt ons een wereld zien, die zeldzaam vertrouwd en vreemd tegelijk is.
Maximaal 15 personen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available