Laden Evenementen

Een rondvaart door het Rijk der Duizend Eilanden met onze overdekte rondvaartboot met lift! Aansluitend een modeshow door de Vereniging behoud West-Fries kostuum. Terwijl u, onder het genot van een drankje, nageniet van de rondvaart, vindt een modeshow plaats  van de ‘Vereniging tot behoud van het West-Fries kostuum’. Een bijzondere show, omdat hierin de authentieke West-Friese streekdracht rond 1900 centraal staat. De presentatie is in handen van Liesbeth Wever die u in onvervalst West-Fries dialect op enthousiaste, humoristische en onnavolgbare wijze uitleg geeft over de vele details die in de kleding zijn verwerkt.

*Deze activiteit wordt verplaatst naar 18-10. Heeft u kaartjes gekocht voor deze activiteit op 11-10? Dan wordt u persoonlijk geïnformeerd door een medewerker van De Broekerveiling, de aanbieder van deze activiteit.    

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar