Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Liefhebbers van jazz, Ramses Shaffy en Eva Cassidy halen hun hart op tijdens het optreden van Deborah & Friends! Dit gezelschap speelt makkelijk in het gehoor liggende jazzsongs zoals Autumn Leaves en Makin’ Woopie. Bovendien maken Deborah & Friends tijdens hun optredens graag een uitstapje naar popmuziek met liedjes van o.a. Eva Cassidy en Laat Me van Ramses Shaffy.

Het kwartet staat onder leiding van Hans Hennes op piano. Hans is klassiek opgeleid maar koos uiteindelijk voor Bigband- en jazzmuziek. Deborah van Langen komt uit een Heerhugowaards muzikaal gezin en heeft een prachtige CD gemaakt. Kees Douwes is weer helemaal terug van weggeweest en drumt weer als in zijn jonge jaren. Henk Slegtkamp legt met z’n bas een ‘warme deken’ en Fred Muller ten slotte zorgt met zijn gitaar voor een mooie aanvulling op de melodie. Speelplezier staat voorop bij dit kwintet!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available