Laden Evenementen

De schoonheid van de natuur… we raken niet uitgekeken. Er wordt volop genoten van natuurprogramma’s op tv, steeds meer mensen trekken erop uit en er is ook steeds meer kennis van de natuur. Ja, er valt veel te zien en te genieten en toch is er veel veranderd in de loop der jaren, zo stelt boswachter Evert-Jan.  Er is meer kennis, maar minder ruimte. En in verhouding is er minder te zien. Wat gelijk is gebleven is de natuurbeleving. En die begint natuurlijk al zodra u voor de eerste keer naar buiten gaat.  Boswachter Evert-Jan laat u genieten van mooie verhalen en beelden en verhaalt over de afname van biodiversiteit. Natuurbeleving 2.0.

HELAAS: deze lezing is vanwege omstandigheden geannuleerd! Heeft u een ticket voor deze lezing gekocht, dan neemt de organisatie contact met u op om de terugbetaling in orde te maken. Onze excuses voor het ongemak. 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar