Laden Evenementen

Heerhugowaard vergrijst! Ook het aantal mensen met dementie neemt de komende jaren flink toe. Wat is nu dementie, hoe komt het dat meer mensen deze ziekte krijgen en hoe gaan we daarmee om? Tijdens deze interactieve bijeenkomst nemen sprekers van Alzheimer Nederland u mee in de wondere wereld van Alzheimer. U maakt kennis met de vertegenwoordigers van de regionale afdeling en er wordt uiteengezet wat Alzheimer Nederland voor u en uw naaste(n) kan betekenen. De sprekers horen graag van u waar u als oudere of mantelzorger in Heerhugowaard behoefte aan heeft. Wist u dat de regionale afdeling van Alzheimer Nederland uw belangenbehartiger is tijdens gesprekken met wethouders en beleidsmedewerkers van de gemeente Dijk en Waard?

Let op: deze lezing vervalt. In overleg met Alzheimer Nederland wordt een nieuwe datum geprikt. Zodra deze datum bekend is, wordt deze datum gecommuniceerd naar de mensen die zich hebben aangemeld voor 5-10.  

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar