Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Fotografen Jan en Mart Smit uit Lutjewinkel stroopten jarenlang gewapend met hun camera de Nederlandse kust af. In weer en wind, bij nacht- en ontij van Scheveningen tot aan Schiermonnikoog. Drie jaar geleden besloten zij om de mooiste beelden in een fotoboek te bundelen. Het werd een langdurig en arbeidsintensief project dat nu is afgerond met de indrukwekkende uitgave ‘Aan Zee’. Het is een ode geworden aan de Nederlandse kust. Elk weertype is vertegenwoordigd, de beelden variëren van grootse landschappen, luchtfoto’s maar ook details van schelpen en kwallen.

Het boek is meer dan een verzameling mooie beelden. Ook wordt er uitleg gegeven over het fenomeen zeevonk en staan Jan en Mart stil bij het probleem strandafval. Tijdens de lezing geven Jan en Mart uitleg over de achtergronden van het boek. Natuurlijk worden er vele beelden getoond, ook beelden die het boek niet hebben gehaald. Na afloop van de lezing bestaat de mogelijk het boek aan te schaffen. Maximaal 20 personen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available